RING OSS - 016-201 60 12

Grävmaskin Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 12

Grävmaskin

Här är en grävmaskin i Eskilstuna som ni kan köpa av oss.

Om du behöver en grävmaskin i Eskilstuna och tillbehör till grävmaskin, så hjälper vi er. Vi har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner och kan med vår expertis guida er rätt. Hos oss hittar ni både hjullastare, bandgrävare och hjulgrävare, lastmaskiner, teleskopslastare, bandgrävare, lastväxlare, schaktflak och dumprar av märket Ljungby, Bigab, Farma, SMP och RF-system.

Kontakta oss för att köpa eller hyra en grävmaskin i Eskilstuna!

Grävmaskin efter era behov

Av oss kan ni båda köpa en ny grävmaskin i Eskilstuna men också en begagnad grävmaskin. Vi ser till att vi alltid har ett par grävmaskiner i Eskilstuna och Västerås på vårt lager redo för leverans. 

Vi är återförsäljare av märkena Wacker Neuson och Takeuchi och säljer deras respektive grävmaskin i Eskilstuna. De har olika modeller och storlekar av grävmaskiner:

  • Bandgrävare – Vi har en hel del bandgrävare, även kallad minigrävare. Den tar lite plats, kommer fram nästan överallt och kan lösa både stora och mindre jobb. Vi säljer men hyr även ut bandgrävare i olika storlekar, alltifrån 800 kg till 20 ton. 
  • Hjulgrävare – Av oss kan du få en bra grävmaskin i Västerås från 3,5 till 10 ton av antingen märket Takeuchi, Wacker Neuson eller Ljungby Maskin. En hjulgrävare är stabil och klarar olika slags arbeten. Vi har grävmaskiner som är från 3,5 till 10 ton stora. 

Oavsett vilken grävmaskin du väljer får du mycket maskin för pengarna! Förutom att vi säljer grävmaskin i Eskilstuna, säljer vi även till följande kommuner i Södermanland, såsom Katrineholm och Nyköping.

Kontakta oss för att höra mer om våra grävmaskiner i Eskilstuna!

Behöver du en grävmaskin i Eskilstuna? Kontakta oss för att hyra en grävmaskin i Eskilstuna.